снимка pixabayОбичаме да се оплакваме от системата, но всъщност истината е,

...
снимка pixabayОбичаме да се оплакваме от системата, но всъщност истината е,
Коментари Харесай

Преболедувала Ковид: Обичаме да се оплакваме от системата, но най-често ние я взривяваме

снимка pixabay

Обичаме да се оплакваме от системата, само че в действителност истината е, че тъкмо ние я взривяваме. 

„ Крайностите постоянно дават противоположен резултат, по тази причина не одобрявам онази част от хората, които трансфораха ковид в своя персонална нервност “, описа в „ “ Кремена Цветкова, което е преболедувала Covid-19 при съществуването и на астматични и алергични синдроми.

„ Подходих към заболяването като към сезонна простуда, само че и не одобрявам тази теза, че първите дни би трябвало да се лекуваш с чай, топла чорба и валериан. Аз подобавам по-категорично и се лекувах по съвета на доктор Невена Радушева, на която желая тук да благодаря, тъй като нейните препоръки са постоянно в десятката.

Започнах незабавно лекуване с антибиотик, като първият ми тест беше негативен, само че вторият се оказа позитивен, откакто в офиса се оказа, че има инфектиран сътрудник.

Аз започнах незабавно лекуване, което даде и резултат. Имах единствено два-три тежки дни.

Но следя, че доста хора сякаш се възползват от обстановката. Ако звъните с температура 37 и малко в Спешна помощ, това е тероризъм! Вие лишавате някой различен човек, който се потребност в действителност от помощ. “ Това уточни още Цветкова.

По думите ѝ в цялата организация за пътя на пациента има основани правила, само че като че ли системата не се подчинява към момента на тези правила.

„ След позитивния ми тест, аз трябваше персонално да отида в болница – това за мен е необичайно решение.

Не получих позвъняване от РЗИ, нито някакви рекомендации. Аз не изисквам към това, само че съм сюрпризирана, тъй като в случай че бях прекарала тежко заболяването – какво щеше да последва? " - пита се Кремена Цветкова.

" Другото което ми прави усещане, че 316 хиляди души са си взели болничен единствено в София – това са 109 милиона лв. от Здравната каса.Според мен доста хора се възползват от заповедта на министъра и след привършване на карантината, си вземат един месец болничен. Това са пари, които могат да отидат за медиците.

Това, че имаш право, не значи, че ти би трябвало да пресираш системата, тъй като ние приложихме ли като общество ограниченията – в случай че на открито 30 индивида са с маски, задоволителни са трима без маски.

У нас санкции не се постановат. В Турция децата карат колела с маски в парка – ние обичаме да се оплакваме и да упрекваме системата, само че най-често ние взривяваме системата “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР